Bratislavské gurmánske dni
19. - 26. október 2024
Podujatia Stiahnuť gurmán pas

Portofino Winebar & Pasta

Rusovská cesta 56
www.portofino.sk
  • Soligo- Prosecco SOLICUM Extra Brut
  • Lageder - PINOT BIANCO (r.2023) DOC
  • Ammiraglia - ALIÉ Rosé Syrah (r.2023)
  • Alessandro di Camporeale - NERO D´AVOLA (r.2021)
Cena: 19,80 eur

Vínimka by Provino

Ventúrska 3
www.vinimka.sk
  • Tajna - Sekt Zero Dosage
  • Chateau Rúbaň - Svoj sen 2023
  • Chateau Bela - Rizlin rýnsky 2023
  • Chateau Rúbaň - Grand Cuveé 2023
Záhryz: čierne olivy
Cena: 19,90 eur

Vinotéka pri Modrom kostolíku

Sienkiewiczova 2541/2
www.vinotekamodrykostolik.sk
  • Devín - Vinkor winery / biele víno, suché/
  • Hetera - Vins winery /biele víno, suché/
  • Dunaj - Chateau Rúbaň /červené víno, suché/
  • Nitria Privat Reserve - Fondrk vinárstvo
Záhryz: Výber Antipasti 150 g
Cena: 24,90 eur

Wine bar & tapas Provino

Nevädzova 6
www.provinobar.sk
  • Castillo Perelada – Cava Stars Reserva Brut 0,1l
  • Castillo Perelada - 3 Fincas Crianza 0,1l
  • Bodegas Valdemar - Conde de Valdemar Reserva 0,1l
  • Bodegas Valdemar - Fincas Valdemacuco Roble 0,1l
Záhryz:
Tapas Šunka Serrano, cherry paradajka, paradajkové pesto
Tapas Terina z diviaka s gaštanmi, ovocné čatní Cena: 21,00 eur

Vinotéka Mäd

Mlynské nivy 12, Twin city B
https://www.instagram.com/madwinebarsaigon/
  • degustácia 3 vzoriek vín podľa vlastného výberu s malým záhryzom

Národný salón vín

Radničná 1
www.salonvin.sk
  • degustácia 4 vzoriek vín z kolekcie Národného salónu vín z r.2024
Cena: 16 eur

Hotel Matyšák

Hotel Matyšák ***
Pražská 15
www.hotelmatysak.sk
  • neriadená degustácia 6 vzoriek vín
Ochutnáte širokú škálu vín ako je naturálne perlivé víno Momento, svieže biele vína a degustáciu zakončíte vyzretými vínami z archívnej pivnice vinárstva Matyšák

Záhryz: syrový snack, pečivo a pohár vody
Cena: 15 eur

Kontakt

Pre gurmanov spol. s.r.o.
Letná 1
83103 Bratislava
Tel: +421 911 353 100

Emaily:

organizačno-prevádzkové & administratíva:

gastronómia & prihlášky:

PR & Press & reklama: